Sunday, March 25, 2007

4.) Otázka: Co znamená radostný vířivý let vlaštovek kolem Siebenglockenturnu(Věže sedmi zvonů), který jsem předevčírem viděl na výšině Schlossenbergu ?
Odpověď: Příliš hloupí lidi světští; kteří též spíše těkají kolem blýskajícího se kovu, nežli kolem,živých stromů života a nemohou se oddělit od toho, co je zcela mrtvé a přináší věčnou smrt, jako je nezřídka také těmto zvířátkům taková elektromagnetickým fluidem přeplněná pozlacená báň. Hle, to znamená tvůj viděný obraz !

5.) Otázka: Lze věřit somnambule, že někteří lidé mají vypařování / atmosféru / zoubkované a jiní kulovité a že prví jsou smýšlení více duchovního a druzí více světského ?
Odpověď: Somnambuly nevidí vždy správně: co se však týče tohoto udání, je sice dosti správné co do jevu, ne však také tak svým významem jevem se ukazují jen magnetické, anebo spíše duševní polarity, nikoli však buď více duchovní anebo světském vlastnosti ducha anebo vlastního života vůle lásky; proto mohou být koule právě tak dobře nebeské jako zoubky, záleží to vše jen na lásce./Hle to je správné.
6.) Otázka : Je správné tvrzení jisté somnambuly, že každému člověku při jeho zrození se dává určité číslo? Tak bychom měli například C a já číslo 5.
Odpověď :Chceš-li tomu věřit, pak je tomu tak, jak tomu věříš, ostatně se však nikdo nepočítá, leč podle velikosti a síly své lásky: láska však je vždy číslo jedna - se Mnou ! vše ostatní však závisí na pouhé víře; to je čisté, dobré a pravdivé.

7.) Otázka: Je považovat smrt vévody Orleánského za událost tak velké důležitosti ?
Odpověď: Pro svět ovšem, ale v nebesích se považuje i sám zánik nějaké Sluneční oblasti za nepatrný. V čase se však musí dít všeliká znamení, tak budiž také to znamením, že Já nejsem nikterak přítelem konstituční dynastie. Neboť chce-li jeden vůz řídit několik kteří jsou různé vůle, kam se dostane celý povoz? Hle, proto pro tento národ také taková znamení. Tak je třeba tomu rozumět.

Labels: