Sunday, December 17, 2006

Pokud se týče prvého podání zprávy Petrovi, byla tu skutečně poslem jen Magdalena sama, a všechny zůstaly v zahradě, v níž byl ve skále vytesán hrob, pět jich tedy přehlédlo Petra a Jana a jen Maria Jana viděla s Petrem přicházet a odcházet, ale hbitého Jana přehlédla i ona a byla by přehlédla jistě také Petra kdyby jí byla ihned na to neupozornila Magdalena sotva dech popadající.“Že se však Petr ani Jan dlouho u hrobu nezdrželi, lze zajisté vysvětlit velkou bázní,kterou měli před Židy.
Uvážíte-li toto vše, pak vám již nemůže být zatěžko, abyste nahmatali důvod těchto zdánlivě si odporujících údajů čtyř evangelistů. Neboť jako byli údaje různě vidoucích žen učiněné apoštolům a učedníkům. Byly totiž pro zření duchovních bytostí také ony jako všichni lidé -různě nadány a ona dříve posedlá Magdalena byla asi mediálně nadaná nejvíce? /Vyd./ různé, rovněž tak byly také záznamy podle víry písařů různé, ačkoliv toto vše napsali pod vedením Mého Ducha.
Byla nicméně jejich vůle zcela svobodná a tak i jejich úsudek a jejich mínění a i když jejich vůle byla nastalým znovuzrozením uspořádanější byla však následkem toho jejich sdělení,což je ještě více podle vůle Mé,a víte-li toto vše pak se nedejte již mýlit takovými komářími mezerami, nýbrž staňte se za to horlivými a pravými uskutečňovateli slova, hned tak již na žádný rozpor nenarazíte.!